STINGA software

o nama

O nama


STINGA software tvrtka je koja se već puna dva desetljeća bavi brzim razvojem, dizajnom i integracijom specijaliziranih poslovnih, web, mobilnih i desktop aplikacija za sve tehnološke platforme, a najviše (ali ne i isključivo) za one Microsoftove. Riječ je o aplikacijama i cloud-servisima, za Azure okružje, dostupnima na zahtjev, po načelu pretplate i varijabilnih resursa koji stoje na raspolaganju ovisno o potrebama korisnika i opterećenosti servisa.
STINGA software pouzdan je outsourcing partner, posebno usmjeren na održavanje i razvoj skalabilnih rješenja za financijski sektor (fondovi, računovodstvo, brokeri, itd.), telekomunikacijski sektor i marketing.


Naše specijalizacije


Naše su specijalizacije i poslovno obavješćivanje (business intelligence) te tehnologije prikupljanja, analize i drugih vrsta obrade velikih skupova podataka (big data), a naša ekspertiza i iskustvo u svim ovim područjima omogućavaju nam da našim korisnicima ponudimo vrhunska, skalabilna rješenja temeljena na suvremenim tehnologijama i platformama.
Poslujemo globalno i usmjereni smo na tvrtke svih veličina, neovisno o sektoru u kojem posluju, a bavimo se i specijaliziranim uslugama za druge informatičke kompanije.
Integralni dio ponude naših usluga su i usluge savjetovanja (konzaltinga) na području informacijskih tehnologija i implementacije poslovnih informacijskih sustava.


Tim i tehnologije


Tim naše tvrtke sastoji se od vrhunskih profesionalaca s više vještina, specijalista za poslovne procese i tehnologije, koji korisnicima pomažu u osmišljavanju posebno prilagođenih rješenja kojima brže dolaze do boljih poslovnih odluka.
Radimo i prilagodbe starih aplikacija novim tehnološkim platformama – rješenjima koja su izvorno, primjerice, napisana u jezicima Visual Basicu i C++ – omogućavajući tako našim korisnicima da moderniziraju svoje postojeće poslovne sustave i aplikacije te da ih prilagode suvremenim tehnološkim trendovima i današnjim zahtjevima poslovanja.
Tvrtka je osnovana 1997. godine u Zagrebu.