STINGA software

razvoj desktop aplikacije

Desktop aplikacije


Poseban segment razvoja u tvrtki STINGA software su desktop rješenja utemeljena na različitim tehnologijama. Time se bavimo od samih svojih početaka pa stoga naša ekspertiza pokriva kako starije platforme – što uključuje programske jezike kao što su C++ i Visual Basic – tako i razvoj desktop aplikacija na novijim platformama i u novijim okruženjima, kao što su .NET Framework, Windows Forms, Metro, Universal Apps i WPF application.
Proizvodimo nove desktop aplikacije za Windows, ali i za druge platforme, kao i aplikacije koje mogu raditi na više platformi, nudeći pritom jednako i konzistentno korisničko iskustvo, izgled i funkcionalnost na svima njima.
Naša desktop rješenja, poznata po brzini izvedbe složenih zadaća i snažnoj sigurnosnoj zaštiti, koriste se najviše u investicijskom bankarstvu, knjigovodstvu, pretraživanju podatka i marketinškim odjelima tvrtki te su pritom usko integrirana s web inačicama i inačicama istih rješenja za prijenosne uređaje (mobilne telefone i tablete).


Modernizacija i prilagodba postojećih aplikacija


Radimo i prilagodbe postojećih desktop aplikacija novim tehnološkim platformama. Našim korisnicima time omogućavamo da svoje poslovne informacijske sustave i aplikacije na kojima se zasniva njihovo poslovanje prilagode današnjim zahtjevima, promijenjenim poslovnim procesima koji su posljedica digitalne transformacije te da, općenito, osuvremene svoje aplikacije.
Naši nas korisnici poznaju i kroz niz razvojnih alata i kontrola koje smo tijekom dva desetljeća postojanja tvrtke ponudili drugim pojedincima i tvrtkama koje se bave razvojem softvera. Te su komponente pronašle svoj put u druga vrhunska softverska rješenja.


Što odnos sa STINGA softwareom čini jedinstvenim i vrijednim?


Pouzdan smo partner spreman na dugotrajne odnose s korisnicima i klijentima – štoviše, smatramo kako tako našim korisnicima možemo pružiti najviše. Nudimo sveobuhvatan paket non stop dostupnih usluga održavanja desktop aplikacija i nadogradnje novim funkcionalnostima, u skladu s potrebama vašeg poslovanja.


Neka od naših rješenja u području desktop aplikacija su:


  • STINGA accounting – program za vođenje knjigovodstva.
  • STINGA fund – program za vođenje poslovanja investicijskih fondova, u primjeni u velikom broju investicijskih društava u Hrvatskoj i regiji.
  • STINGA broker – aplikacija je za vođenje brokerskih portfelja, također u primjeni kod mnogih brokera u Hrvatskoj i regiji.
  • BizServer – servis koji se koristi kao podrška za razne naše proizvode (autorizacija korisnika, obrada cijena s burzi vrijednosnica, praćenje valutnih tečajeva i slično).
  • Contact Finder – alat za pretraživanje kontakta od interesa na internetu i prikupljanje za korisnika važnih i relevantnih informacija.
  • MCM – servis za obradu poruka SMS nagradnih igara.
  • SharpGrid – ActiveX grid kontrola (prava na proizvod kupila je u međuvremenu tvrtka DataDynamics).
  • SharpUI for .NET – razne .NET componente razvijene za DataDynamics.